De Smaak van Deventer
Hèt culinaire evenement <br/>van Deventer! 18-19-20-21 MEI Hèt culinaire evenement
van Deventer!

Een uur eerder thuis met SMART@OFFICE

Het nieuwe werken, Web 2.0, Office365, flexplekken: weinig nieuws onder de zon. Begrippen die we door de jaren heen hebben omarmd als nieuwe manieren om slimmer, efficiënter en effectiever te werken. Als trends waarin dankbaar gebruik wordt gemaakt van de laatste ontwikkelingen in de informatietechnologie. Maar hoewel er tegenwoordig veel mogelijk is, ontbreekt het vaak aan voldoende kennis op kantoor om ook daadwerkelijk te profiteren van al die mogelijkheden. SMART@OFFICE biedt uitkomst.

 

 

 

SMART@OFFICE is een online werkomgeving, waarmee werken sneller, toegankelijker en slimmer wordt. “Het is een concept dat zich sterk richt op onlinesamenwerking”, vertelt Wout van Dieren, Service & Delivery Manager bij VX Company Managed Services. “We brengen het beste van Office365, Azure en Windows 10 samen tot een overzichtelijke geheel. Alle diensten zijn direct gebruiksklaar voor handen in een gestandaardiseerde inrichting, waarin eenvoud voorop staat. Gelijk is duidelijk waar alle bestanden staan en hoe je ze kunt delen. Wat tijd scheelt en de aandacht gevestigd houdt op de corebusiness. Iedereen kan hiermee een uur eerder thuis zijn, zo beloven we.”

 
Behoefte naar meer uitleg
Met haar gebruiksvriendelijke online werkomgeving geeft SMART@OFFICE gehoor aan een groeiende behoefte aan meer uitleg over alle online werkmogelijkheden. Van Dieren: “Er bestaat een ruim aanbod aan goede diensten, maar dit aanbod is vaak wat beperkt in de markt gezet. Zonder goede uitleg. ‘Wat kunnen en moeten we ermee’, is een vaak gehoorde vraag. Met SMART@OFFICE is de toegevoegde waarde direct duidelijk. Juist omdat wij een hele duidelijke visie hebben over hoe een onlinewerkomgeving eruit moet zien en gebruikt moet worden. Gestandaardiseerd, flexibel en veilig. En uiteraard aan te vullen met de toegepaste applicaties.”

 
Daarmee onderscheid SMART@OFFICE zich van veel andere onlinewerkomgevingen. Van Dieren: “Bij de meeste onlinewerkomgevingen log je van de lokale werkplek in op de online werkplek. Je werkt dus eigenlijk met twee werkplekken. Bij SMART@OFFICE zijn de online en offline werkplek geïntegreerd en zijn alle documenten direct ter beschikking. Bovendien is alle data zeer goed beveiligd. Maar wat ons voornamelijk onderscheidt: onze dienstverlening. Naast de goedwerkende techniek – die voor iedereen gelijk is – profiteren onze klanten van uitstekende service. Persoonlijk en op maat. We denken mee en staan altijd klaar met hulp, indien gewenst. Bovendien geven we trainingen en persoonlijke begeleiding in het gebruik van Microsoft Cloud producten. We spreken dus ook niet van een klant-leverancierrelatie, maar van een partnerrelatie.”

 
Ook sneller, toegankelijker en slimmer werken? Ga naar vxmanagedservices.com, vraag vrijblijvend de demo aan en overtuig uzelf van de voordelen van SMART@OFFICE.