De Smaak van Deventer
Hèt culinaire evenement <br/>van Deventer! 18-19-20-21 MEI Hèt culinaire evenement
van Deventer!

Steun Make-A-Wish Nederland tijdens De Smaak van Deventer!

Draagt u Make-A-Wish Nederland een warm hart toe? Geef en maak het verschil tijdens De Smaak van Deventer. Dat kan door een festivalmuntje of uw eigen bijdrage te doneren in de donatieboxen bij de barren!


Samen eten en drinken is voor iedereen een mooie manier om samen te genieten, om elkaar beter te leren kennen, om te ontspannen of om bij het zaken doen het nuttige met het aangename te verenigen. Het foodfestival De Smaak van Deventer is daar een mooie gelegenheid voor. Je kunt er samen genieten van al het lekkers wat Deventer op het gebied van eten en drinken te bieden heeft.

Eten en genieten wanneer je een levensbedreigende ziekte hebt?

Wist u dat er kinderen en jongeren zijn voor wie genieten van lekker eten niet zo gewoon is? Bij kinderen met een levensbedreigende ziekte komt het voor, dat ze hun smaak verliezen, of dat ze intraveneus gevoed worden, omdat ze zelf niet meer kunnen eten. Dat is niet alleen lastig voor het kind, maar ook voor het hele gezin. Want samen eten is toch een sociaal gebeuren, en de ziekte van het kind heeft al zo veel impact op de dagelijkse manier van leven.

Ieder kind heeft een allerliefste wens

Make-A-Wish Nederland wil deze kinderen en hun gezin kracht geven. Wij vervullen de allerliefste wens van kinderen en jongeren van 3 tot 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Zo’n wensvervulling is voor het wenskind en het gezin onvergetelijk. We verzorgen een zorgeloze dag voor het kind en de ouders en broertjes en zusjes. Een dag waarop alleen maar dingen gedaan en beleefd worden, die het gezin plezier geven. Een dag die ze samen beleven en met een glimlach op hun gezicht meemaken. Helemaal alleen op het kind afgestemd. Een dag waaraan ze later met veel plezier aan kunnen terugdenken, waar ze later kracht uit putten. De wensvervulling laat het kind weer gewoon kind zijn in plaats van patiënt en maakt het hele gezin sterker voor hun toekomst.

Doneer en maak het verschil!

Make-A-Wish Nederland vervult ieder jaar ruim 500 liefste wensen. Met uw hulp betekent dat meer wensen in vervulling gaan en dat wij samen het verschil maken. Hoe kunt u helpen? Doneer tijdens De Smaak van Deventer een bijdrage in de daarvoor bestemde blauwe donatieboxjes op de barren. Gooi een muntje daarin als u een lekker drankje bestelt. En denk dan aan de glimlach, die u zo op het gezicht van het kind tovert als zijn of haar wens in vervulling gaat!

make a Wish groot