De Smaak van Deventer
Hèt culinaire evenement <br/>van Deventer! 18-19-20-21 MEI Hèt culinaire evenement
van Deventer!

Vsee Search Marketing

Vsee Search Marketing is een team van gedreven zoekmachine marketing specialisten die zich dagelijks bezig houden met de online marketing activiteiten van een breed scala aan klanten. Als eerste internetbureau in Deventer hebben zij al vele Deventerse ondernemers bijgestaan met hun diensten. Deze diensten zijn volledig gericht op het vergroten van de online vindbaarheid en conversie van uw website en de interactie met uw bezoekers. De zoekmachine marketing diensten van Vsee Search Marketing zijn onder te verdelen in verschillende categorieën:

  • Zoekmachine adverteren (SEA); hierbij moet u denken aan Google AdWords, maar ook aan Bing en vergelijkingswebsites als Beslist.nl en Kieskeurig.nl
  • Zoekmachine optimalisatie (SEO); hierbij moet u denken aan SEO copywriting en Linkbuilding, Social Media, maar ook de website technisch optimaal neerzetten voor SEO doeleinden.
  • Zoekmachine vriendelijk webdevelopment; hierbij moet u denken aan WordPress en Magento websites en webshops, maar ook volledig op maat gemaakte webapplicaties.
  • Conversieoptimalistie (CRO); meer mensen op de website is mooi maar er voor zorgen dat meer van deze mensen een aankoop doen of formulier invullen is minstens zo belangrijk. CRO is de website zó inrichten en gebruiksvriendelijk maken dat het percentage converterende bezoekers groter wordt.
  • Social media; social media wordt niet alleen gebruikt als ondersteuning bij SEO maar ook gebruikt om op te adverteren en interactie met de bezoeker aan te gaan.
  • Website leads; identificeer tot 40% van uw zakelijke website bezoekers en zet uw verkoop afdeling aan het werk om groei te realiseren door middel van relevante leads.

De aanpak van Vsee Search Marketing start altijd op strategisch niveau. Hierdoor worden de juiste middelen ingezet om uw doelen te behalen. Met een lange termijn visie wordt er een route uitgestippeld maar met een praktische insteek worden de middelen ingezet. Waarbij gedurende het traject continu wordt bijgestuurd. Communicatie is hierbij het sleutelwoord om de juiste zoekmachine marketing kennis te koppelen aan uw kennis over uw product / dienst en markt. Om zo op continue basis meer bezoekers naar uw website te trekken die ook daadwerkelijk de gewenste actie uitvoeren.

Bent u geïnteresseerd om eens vrijblijvend te sparren over wat Vsee Search Marketing voor u kan betekenen? Spreek ze dan gerust aan op 19 mei onder het genot van een heerlijk hapje en een drankje tijdens De Smaak van Deventer!
www.vsee.nl