De Smaak van Deventer
Hèt culinaire evenement <br/>van Deventer! 18-19-20-21 MEI Hèt culinaire evenement
van Deventer!

Deli XL

Trots zijn we om ons als hoofdsponsor te mogen verbinden aan ‘De smaak van Deventer’, een prachtig evenement dat een podium biedt aan gastronomisch Deventer.

Als dé online groothandel voor horeca, catering en zorg zijn we totaalleverancier voor iedere horecaprofessional en chef-kok. Via de webshop delixl.nl verschaffen we direct toegang tot een groots internationaal en lokaal assortiment food en non-food producten: zo’n 60.000 artikelen, waarvan meer dan 50% duurzaam wordt ingekocht. Daarbij helpen we graag bij succesvol ondernemerschap. Dit alles doen we gedreven door onze passie voor food en passie voor service.

Culinaire inspiratie
Naast onze deelname aan live-evenementen bieden we de horecaprofessional en chef-kok toegang tot ons inspiratieplatform Foodyard.nl. Hier draait alles om het ontdekken van de laatste trends, de nieuwste producten en kooktechnieken en ontmoetingen met vakgenoten.

Zinnenprikkelende belevingen
Met uitgebreide expertise in gastvrijheid en ondernemerschap, geloven we dat in de wereld van food inspiratie het verschil maakt. Onze aanwezigheid bij ‘De smaak van Deventer’ sluit naadloos aan op die visie. We denken graag mee over het prikkelen en verrassen van de zintuigen. Wij zijn Deli XL en we ontmoeten u graag tijdens ‘De smaak van Deventer’.