De Smaak van Deventer
Hèt culinaire evenement <br/>van Deventer! 18-19-20-21 MEI Hèt culinaire evenement
van Deventer!

Van Bruggen koffie

Grofweg onderscheiden we twee soorten koffiebonen: Arabica en Robusta. Arabica bonen zijn milder van smaak en bevatten minder cafeïne. Echte koffiedrinkers zweren dan ook bij koffie van puur arabica bonen.

Koffiebonen kopen bij Van Bruggen Koffie betekent dat u altijd kiest voor 100 procent arabica koffie. We hebben voor u drie heerlijke melanges van koffiebonen samengesteld en gebrand, alle drie met hun karakteristieke eigenschappen. Blend no 1 is samengesteld uit een melange van koffiebonen uit Zuid-Amerika met als resultaat een volle koffie met een stevige afdronk. Blend no 5 heeft een zachte en milde afdronk dankzij een melange van koffiebonen uit Zuid-Amerika en Afrika. Blend no 7 is voor de liefhebber van een stevige koffie en bevat een melange van koffiebonen uit Zuid Amerika, Afrika en Costa Rica.

Met de koffiebonen van Van Bruggen maakt u in een handomdraai op elk moment van de dag, voor elke klant een vers kopje koffie van de beste kwaliteit. U koopt de bonen rechtstreeks bij ons in dus, zonder tussenhandel. De korte lijnen garanderen een vers product en altijd de beste service. Alles is uit voorraad leverbaar zodat u altijd beschikt over een veilige aanvoer van vers gebrande koffiebonen. De bonen worden bovendien verkocht in een aantrekkelijke verpakking die bijdragen aan de luxe uitstraling van uw etablissement. Voor een ‘personal touch’ kan deze verpakking desgewenst worden voorzien van uw eigen logo of opdruk!

www.vanbruggenkoffie.nl