De Smaak van Deventer
Hèt culinaire evenement <br/>van Deventer! 18-19-20-21 MEI Hèt culinaire evenement
van Deventer!

Restaurant ’t Arsenaal

Restaurant ’t Arsenaal aan de Nieuwe Markt in Deventer is gehuisvest in twee bijzondere monumentale panden, waarvan een gedeelte een overblijfsel is van de sacramentskapel van de Mariakerk, een 3-beukige hallenkerk. In de romantische binnentuin, het voormalige middenschip, kunt u op zomerse dagen sfeervol lunchen en dineren. De oude, in gotische stijl opgetrokken kerkmuren doen u dromen van een plek in Frankrijk.

In de keuken van ’t Arsenaal wordt met trots en liefde gekookt. De stijl is Frans/Mediterraan te noemen. Er wordt uitsluitend met verse, eerlijke en regionale producten gewerkt. Kortom: de menukaart gaat met de seizoenen mee en zorgt daardoor steeds weer voor nieuwe, culinaire verrassingen.

Trots zijn wij ook op de vermeldingen in onder andere de Gault Millau gids en uiteraard met onze Bib Gourmand in de Michelingids die wij sinds 2005 hebben. Restaurants met een Bib Gourmand onderscheiden zich door een goede prijs-kwaliteit verhouding in zowel service als menu. Wij serveren dit drie gangen Arsenaal Menu voor € 35,95 per persoon.

Wij doen er samen met onze medewerkers alles aan u een onvergetelijk verblijf te bezorgen: dat is immers gastvrijheid!

Rob en Yolande Emaus

Restaurant ’t Arsenaal
Nieuwe Markt 33-34
7411 PC Deventer

Telefoon: 0570 – 616 495
Email: info@restaurantarsenaal.nl
Website: www.restaurantarsenaal.nl