De Smaak van Deventer
Hèt culinaire evenement <br/>van Deventer! 18-19-20-21 MEI Hèt culinaire evenement
van Deventer!

Restaurant de Keizerskroon

De Keizerskroon biedt een prachtige ambiance waarin onze ideeën over gastheerschap tot uiting worden gebracht waardoor u culinair kunt genieten. Het historische pand met hoge plafonds en prachtige oude schilderijen gecombineerd met moderne kunst is een lust voor het oog. Culinair ligt de nadruk op de Mediteraanse keuken met een voorkeur voor gerechten met truffel.

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn denken wij na over wat u wil. Van overnachten in een historisch hotel in de binnenstad tot het varen in een bootje over de IJssel met een picknickmand gevuld met oesters en andere lekkernijen.

De Keizerskroon verzorgt ook catering op locatie. Met een restaurant, grand café gedeelte, een buiten terras voor en een patio achter, spreekt de Keizerskroon een divers publiek aan. Voor elk moment van de dag, voor elke feestelijke of zakelijke gelegenheid is het genieten van een lunch, kopje koffie of thee, borrel en/of á la carte diner. Laat u verwennen met een heerlijke frisse Italiaanse lunch en een goed glas wijn.

Onze openingstijden zijn:
Maandag tot en met Zaterdag vanaf 12.00 uur.
Zondag vanaf 17.00 uur. Echter op koopzondagen vanaf 12.00 uur.

www.keizerskroondeventer.nl