De Smaak van Deventer
Hèt culinaire evenement <br/>van Deventer! 18-19-20-21 MEI Hèt culinaire evenement
van Deventer!

Review restaurant Yume Sushi en Grill

Sushi time! De Smaak van Deventer was te gast was bij restaurant YuMe Sushi en Grill op het Boreelplein in Deventer. Een prachtige locatie, al zijn wij in dit geval misschien stiekem bevooroordeeld. Aan ditzelfde plein vindt namelijk  van 18 tot en met 21 mei 2017  de Smaak van Deventer weer plaats.  

Op donderdag, aan het eind van de middag, liepen wij restaurant YuMe binnen. Wat direct opviel was de frisse, trendy en ruim ogende indeling. Fijn binnen komen na een dag hard werken! De oppervlakte van het restaurant is behoorlijk en toch is de sfeer intiem. Ben je niet bekend met het All You Can Eat concept? Dan legt één van de medewerkers van Yume het je graag even uit. Weet je wel hoe het werkt? Dan kun je direct de eerste ronde bestellen via de Ipad die op tafel ligt.

Entree Yume

All You Can Eat concept

Het All You Can Eat concept betekent dat je twee uur lang onbeperkt kunt kiezen uit de meer dan honderd Japanse gerechten die op de kaart staan. Natuurlijk ontbreken de traditionele nigiri’s en temaki’s niet maar ook de vlees- of groente liefhebber kan bij YuMe zijn hart ophalen. Op de menukaart staan namelijk ook super veel grill, wok- en frituurgerechten. Fijn als iemand uit het gezelschap niet zo’n fan is van vis. Zo eet iedereen wat hij of zij lekker vindt. Wel zo gezellig.

Menukaart Yume

Wij zijn wel groot sushi liefhebbers en zijn dol op de klassieke spicy toru maki’s en de wasabi sake maki’s. De vleesliefhebbers raden we de beef teryaki aan want deze vonden we ook heerlijk! Laat je je liever verrassen? Kies dan de Chef’s surprise en maak kennis met de favoriete sushi van de chef. Ben je (net zoals wij!) gek op desserts? Dan heb je bij YuMe ook geluk. Je mag hier namelijk meerdere dessert rondes bestellen. Je hoeft dus niet te kiezen tussen het ijs of die overheerlijke chocolade brownie, yes!

Foto Yume Sush

Onbeperkt sushi eten in Deventer?

Wil  je onbeperkt sushi eten in Deventer? Dan ben je bij Yume aan het juiste adres. Het restaurant is fris, ruim opgezet en heeft toch een intieme setting. De sushi die op het menu staat is heerlijk en ook de vleesliefhebber kan hier zijn of haar hart ophalen. Er is voor ieder wat wils!

Foto Yume Sushi 2

Adresgegevens YuMe

Boreelplein 52, 7411 EH Deventer
Telefoon: 0570 820 382
Website: http://www.yumesushi.nl/deventer/
Facebook: https://www.facebook.com/YuMe-Deventer-Boreel

 

DSVD Blogger: Natascha Kooiman