De Smaak van Deventer
Hèt culinaire evenement <br/>van Deventer! 18-19-20-21 MEI Hèt culinaire evenement
van Deventer!

Rabobank Salland partner van de kookwedstrijd voor ‘Junior Smaakmakers’

Gezond en bewust omgaan met voedsel is de rode draad in deze competitie. Lees hier een eerste reactie van beide voorzitters.

“Wij zijn heel blij met de samenwerking tussen Rabobank Salland en de Smaak van Deventer. Twee maatschappelijk betrokken organisaties die gezonde en verse streekproducten onder de aandacht willen brengen met behulp van befaamde restaurateurs. En dat gaan we dit jaar voor de eerste keer doen in de vorm van een kookwedstrijd voor Junior Smaakmakers in de leeftijd van 8 – 12 jaar. Een leuke en interessante competitie waar ook de deelnemende restaurateurs een rol in gaan spelen.  Deze aanvulling op het event in combinatie met het netwerken en kennis delen passen uitstekend bij de uitgangspunten van de beide organisaties. We hopen dan ook dat De Smaak van Deventer in 2015 een nog groter succes wordt.“

Ed den Besten, directievoorzitter Rabobank Salland.

 

“Een prachtig evenement ín een evenement dat weergeeft waar wij voor staan en waar wij als Deventers evenement naar toe willen. Toen we ons realiseerden dat; bezig zijn met eten en gezonde voeding, nadruk op gebruik van streekproducten, verankering in de Deventerse samenleving en educatief entertainment voor kinderen en scholen allen terugkwamen in dit project hebben we besloten dit volledig te omarmen. We zetten dan ook alles op alles om van dit project samen met onze partners en een ieder die ons een warm hart toedraagt een daverend succes van te maken.”

Jos Schmitz, Voorzitter De Smaak van Deventer