De Smaak van Deventer
Hèt culinaire evenement <br/>van Deventer! 18-19-20-21 MEI Hèt culinaire evenement
van Deventer!

Eerste aanmeldingen zijn binnen, wie volgt?

Met Slingerbos Diepenveen is onze eerste potentiële Smaakbaas aangemeld. Wie durft nog meer de strijd aan te gaan? Bekijk hier ons promo filmpje.

Junior Smaakmakers vergeet niet om je snel aan te melden want de sluitdatum 29 maart, nadert snel. Jullie zijn nu vast al aan het brainstormen over het winnende recept om de Smaakbaas van 2015 te worden!

De rode draad in de competitie is gezond en bewust omgaan met voedsel, let er dus op dat je een mooi streekproduct uitkiest om te verwerken in je recept. Het voorjaar is dé ideale tijd van het jaar om gebruik te maken van verse groentes en de streekproducten die de Stedendriehoek, IJsselvallei en Salland ons te bieden hebben. Hierbij kun je denken aan Deventer Stadsmosterd, melkveehouderij ’n Aanvang waar ze boeren zuivelproducten verkopen of het biologisch rundveebedrijf Klein Swormink met zijn oudhollandse brandrode runderen.

Promo filmpje mede mogelijk gemaakt door Tijhuis AV