De Smaak van Deventer
Hèt culinaire evenement <br/>van Deventer! 18-19-20-21 MEI Hèt culinaire evenement
van Deventer!

De Smaakmakers

De Smaakmakers laten zich vier dagen lang van hun beste culinaire kant zien. Er worden laagdrempelige gerechten bereid en geserveerd, maar er zal zeker ook een meer exclusief aanbod zijn. De prijzen van de gerechten zijn betaalbaar waardoor de bezoekers overal aan kunnen schuiven en te proeven van al het heerlijks dat er wordt bereid.

Klik op de logo’s voor meer informatie over onze Smaakmakers.

Van Bruggen koffie

Met de koffiebonen van Van Bruggen maakt u in een handomdraai op elk moment van de dag, voor elke klant een vers kopje koffie van de beste kwaliteit.

Lees meer...
Talamini

Talamini Deventer is naar men zegt de grootste ijssalon van de wereld. U kunt er terecht voor heerlijk ijs in allerlei smaken.

Lees meer...
Sandton IJsselhotel

Het is puur genieten in het Sandton IJsselhotel. Vanuit het sfeervolle restaurant en de serre, die beide gelegen zijn in het historische gedeelte van het hotel, heeft u een schitterend uitzicht op de IJssel en de prachtige stad Deventer.

Lees meer...
Restaurant Yume Sushi

Bij YuMe Sushi & Grill maken onze koks de heerlijkste sushi voor u klaar, gebaseerd op de verfijnde en traditionele Japanse keuken.

Lees meer...
Restaurant Jackies NY Cuisine

Ons luxe, trendy en gezellige restaurant is geïnspireerd op de zinderende, veelzijdige en spannende keuken van New York City.

Lees meer...
Restaurant de Keizerskroon

De Keizerskroon biedt een prachtige ambiance, waarin onze ideeën over gastheerschap tot uiting worden gebracht waardoor u culinair kunt genieten.

Lees meer...
Restaurant Boas

“Er zijn van die zaken, waar je op voorhand al zin hebt om naartoe te gaan. Gewoon omdat ze nooit teleurstellen en altijd goede kwaliteit leveren. Boas is er zo een…”

Lees meer...
Restaurant ’t Arsenaal

In de keuken van ’t Arsenaal wordt met trots en liefde gekookt. De stijl is Frans/Mediterraan te noemen. Er wordt uitsluitend met verse, eerlijke en regionale producten gewerkt. Kortom: de menukaart gaat met de seizoenen mee en zorgt daardoor steeds weer voor nieuwe, culinaire verrassingen.

Lees meer...
Postillion Hotel Deventer

Een zakelijke meeting, conferentie of lunch/diner afspraak. In Postillion Hotel Deventer bent u van harte welkom. In dit hotel vindt u alle ingrediënten voor een geslaagd verblijf.

Lees meer...
Boode Bathmen

De Brasserie van Boode is trendy en sfeervol en maakt dit tot dé plek om elkaar te ontmoeten voor lunch en diner. Smaakvol bereide gerechten en uiterst vriendelijk personeel zorgen voor het perfecte avondje uit!

Lees meer...
’t Diekhuus

Wat is er mooier dan `s avonds aan tafel te presenteren wat we diezelfde dag geoogst hebben? Dit is het unieke concept van Restaurant `t Diekhuus.

Lees meer...